Logo Camperpreneur

1 Courage Call

can change your life & business

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen

1 coachingsessie van 1 uur voor innerpreneurs die tegen hun grenzen aanlopen


  • Heb je een lange to-dolijst en vind je het moeilijk om focus te houden op wat voor jou echt belangrijk is?
  • Ben je vaak te druk en wil je ondernemen weer simpel maken?
  • Is er teveel ruis om je heen om goede keuzes te maken?
Laat Ellen met je meedenken

In je eentje kan het een hele worsteling worden. Geloof me, dat is niet de bedoeling van ondernemen. Ondernemen mag vrij en licht zijn. Waar je nu ook mee zit - te weinig klanten, omzet of bezieling - er is licht aan einde van de tunnel. En dat kan ik voor je aansteken in een Courage Call.

Waar kun jij wel wat meer moed bij gebruiken?

  • Bij het zetten van de eerste stap voor een project dat je graag wilt (maar dat nu nog als te spannend voelt).
  • Bij het simpel houden van je leven en je bedrijf zodat je niet meer met alle marketingwinden mee hoeft te waaien.
  • Bij het trouw blijven aan je eigen visie en invulling van vrijheid.
  • Bij het volgen van de roep van je ziel (en niet die van je ego dat altijd maar vraagt om meer meer meer).
  • Of voor …

Eén concrete vraag

Voor de Courage Call wil ik je uitnodigen om één concrete vraag te formuleren in één enkele zin. Dat betekent dat je nu al aan het werk gaat: met mij als stok achter de deur. In het wegen van wat je werkelijk bedoelt en het zoeken passende woorden zul je zelf al dichter tot de kern van de zaak komen.

Tijdens onze call bespreken we de vraag die nu jouw meeste aandacht verdient. Als het nodig is gaan we de diepte in. Maar deze call is vooral bedoeld om jou weer in beweging te krijgen. On the road again!

Daarom werken we samen naar een praktische oplossing toe en een concreet actieplan, die natuurlijk wel bij jou als persoon passen. Je krijgt van mij geen standaardoplossing.

Tijdens de call maak ik aantekeningen. Ik weet uit eigen ervaring dat het waardevol is om die terug te lezen. Zeker als je heel gefocust bent geweest. Daarom ontvang jij die aantekeningen na het gesprek per mail.

Adrieke de Kraker, mvofactor.nl

'Dankzij Ellen ben ik concrete stappen aan het zetten met een mooi nieuw duurzaam idee dat al járen “in mijn achterhoofd" speelt. Het leek te groot om op te pakken. Dat knagende gevoel ben ik nu kwijt, het is geen “moeten” meer, maar een project wat het levenslicht begint te zien en waar ik blij van word. Ellen heeft een fijne en betrokken manier van coachen en houdt me daarmee ook goed bij de les. De coachgesprekken zijn heel gezellig en waardevol en na afloop stuurt ze altijd een korte samenvatting met de actiepunten voor de komende tijd. En ook al maak ik zelf natuurlijk óók aantekeningen tijdens onze gesprekken, haar aantekeningen zijn écht nog een extra houvast. Dat werkt voor mij heel prettig en motiverend.'

Na de Courage Call

Na de call weet je precies wat je volgende stap is, en ik weet zeker dat ik je het vertrouwen kan geven om die ook te zetten. Je kunt dus (nu al!) stoppen met piekeren en uitstellen.

Wat je nu al kunt doen

Heb je behoefte aan een bemoedigende Courage Call? Geef jezelf dan een halfuur om na te denken over de vraag die je met mij wilt bespreken. Schrijf die op in één zin.

Als je mij die vraag mailt, neem ik contact met je op om een afspraak via telefoon of Skype of te maken. Mail mij op ellen@couragecamper.com

Duur: 1 uur

Investering: 75 euro ex BTW

"As the principal of a small business, there are times throughout the year when the sheer volume of workload can become overwhelming. All the decisions rest with you, all the investment and future planning depends on you. It's at times like this that a close relationship with a business coach or advisor will pay dividends in many ways. The view from the outside is always beneficial, and the suggestions of a trusted guide help to clear the way through the forest of work are always helpful. Having worked with Ellen on decision making and business aims, I can wholeheartedly recommend the whole concept. Whether it's a conversation, or an encouraging one liner, it all helps as you face into your daily work. Get connected!"

Dave C. Robinson,
www.rathbegganlakes.com

Stel je vraag

Stuur mij je vraag. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken per telefoon.

Ik kijk er naar vooruit je te spreken!

*
*
*
*
Subscribe

newsletter

Recieve free Courage Camper inspiration