Logo Camperpreneur

Courage Calls

Coaching + online Mastermind

Enjoy the ride to freedom

6 maanden 1-op-1 coaching en mastermind voor bewuste ondernemers met een missie


  • Je hebt een droom, een visie die je wilt delen met anderen. Maar zeker als je veel alleen werkt, is het best spannend om dat in de wereld te zetten.
  • Je bent one of a kind en wilt niet in een keurslijf van een businessmodel.
  • Je wilt je bedrijf ontwikkelen op de manier die bij jou past - dus in je eigen tempo en richting.
  • Je wilt dingen weer simpel en overzichtelijk maken, en niet altijd zo druk zijn met van alles en niks.
  • Of je wilt locatieonafhankelijk werken maar je aarzelt nog op de drempel van dit nieuwe avontuur.

In deze Courage Calls & mastermind (her)ontdek je waarom ondernemen voor jou de beste manier is om je leven in vrijheid vorm te geven. Ga vol overgave doen waar je goed in bent en maak verbinding met je klant, dan komen de leukste exemplaren naar je toe. En geniet van het proces!

Ik weet nog waarom jij ooit begon met je onderneming


Je had een groots idee: de wereld veranderen (verbeteren misschien zelfs). Maar dan wel op jouw manier.

Maar als je naar andere ondernemers kijkt, valt de vergelijking meestal negatief uit. Zij verdienen meer, hebben meer klanten en deelnemers, en zijn zichtbaarder dan jij.

Het kost je steeds meer moeite en het wordt steeds meer een kwestie van moeten, in plaats van willen.

Als je eraan denkt om zelf weer dat hele marketingcircus in te moeten, zakt de moed je in de schoenen.

Je hebt echt geen zin om te doen wat een of andere marketinggoeroe zegt.

Je mag jezelf best wat meer vertrouwen


Mijn oplossing is het weer simpel te maken. Maak weer contact met je innerlijk, met de natuur. Ga werken vanuit je bezieling, niet vanuit je ego (dat altijd bang is). Dan kun je stoppen met jezelf te vergelijken met anderen en met vertrouwen vanuit je eigen energie te werk gaan.

Wat zeggen klanten?

Je moet sterk in je schoenen staan om niet mee te gaan in het 'meer meer meer' verhaal dat veel businesscoaches en ondernemers elkaar vertellen, dat je maar met alles mee moet doen en elke marketingtechniek in moet zetten. Die verhalen spelen allemaal in op het reptielenbrein. Alles is gericht op de angst, maar je voelt pas vrijheid als je je eigen keuzes maakt, ook in je marketing.

Bij Ellen merk je direct dat ze echt naar je luistert. Ze zit niet klaar met haar eigen stokpaardjes die je moet volgen om succes te krijgen. Ze luistert naar me en geeft dan een advies dat me direct verder helpt. Ellen gaat niet mee in alle hypes en dat is een verademing. Ze stelt kritische vragen en ze is authentiek. Ze helpt me en mijn plannen overzichtelijk te maken en om dappere stappen te zetten in mijn bedrijf.

Claudy Truschel
femvital.nl

Dankzij het programma van Ellen ben ik concrete stappen aan het zetten met een mooi nieuw duurzaam idee dat al járen “in mijn achterhoofd" speelt. Nooit nam ik er écht de tijd voor om het uit te werken, maar het bleef wel altijd knagen.

Dat knagende gevoel ben ik nu kwijt, het is geen “moeten” meer, maar een project wat het levenslicht begint te zien en waar ik blij van word. Dankzij de prettige coaching van Ellen is de volgende stap telkens duidelijk. Ze heeft een fijne en betrokken manier van coachen en houdt me daarmee ook goed bij de les. De coachgesprekken zijn waardevol en na afloop stuurt ze altijd een samenvatting van het gesprek en de actiepunten voor de komende tijd. Dat werkt voor mij heel prettig en motiverend.

Adrieke de Kraker,
mvofactor.nl

Je bent innerpreneur, maar wel met beide voeten op de grond

Voor mij is 'innerpreneur' een van de mooiste woorden die ik ken. Want stel je voor dat je echt verschil maakt in het leven van anderen. Dat je werkelijk je idealen en visie verwezenlijkt in je bedrijf. Dat jijzelf steeds meer durft los te laten en steeds meer vrijheid ervaart. In leven, in ondernemen. En dat je dat op een goede manier voelt in je portemonnee.

Zelf ben ik op reis gegaan om dat voor elkaar te krijgen. En ik geniet van elke dag en elke ontmoeting - terwijl ik gewoon aan het werk ben. Natuurlijk hoef jij niet letterlijk op reis, maar als innerpreneur is het wel belangrijk dat je de reis naar binnen maakt.

Laten we samen iets moois creëren in het komende halfjaar

Voor ondernemers zoals jij heb ik deze Courage Calls Coaching & mastermind ontworpen. Dit 'reisprogramma' van zes maanden omvat een combinatie van intensieve coaching en de wijsheid van een mastermind van gelijkgestemde ondernemers.

Ellen is een heel bijzondere coach. Aan het begin van mijn traject vroeg ze wat mijn intentie was en daar had ik een duidelijk idee over. Ik had een helder doel, dacht ik. Hoewel er toen al een beetje twijfel was. Die twijfel wist Ellen in een paar gesprekken al feilloos naar boven te halen. Ik ben nu halverwege het traject en heb inmiddels alles van mijn oorspronkelijke plan losgelaten. En dat voelt goed.

Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen? Door heel goed naar mij te luisteren, haar intuïtie te volgen en mij vervolgens op basis daarvan een spiegel voor te houden. Daarbij is ze wars van de ratrace waar je als ondernemer onbewust toch in wordt getrokken, op weg naar meer geld. Ik heb daar altijd moeite mee gehad. Ik zet wel ontzettend veel stappen, maar die passen niet binnen de gangbare businesscoachtrajecten. Bij Ellen is dat geen enkel probleem, ze kijkt naar wat jij nodig hebt. Ze leert me te vertrouwen op het proces en echt vanuit mezelf te handelen.

Janin Wensink,
Boekvoorjebedrijf.nl

We beginnen met een goed gesprek

In een eerste coachinggesprek onderzoeken we wat je wilt bereiken in de komende zes maanden. En of je verlangen echt gegrond is in je ziel, en niet alleen voortkomt uit het ego.

Samen gaan we op reis om je wens te vervullen. We vertrouwen op het proces en waar de reis jou zal brengen. Daarom spreken we af dat het ook goed is als je ergens anders uitkomt. We bewegen mee met het leven en wat er op je pad komt.

Ik help je om positief te blijven. Want als je wens spannend is, komen er angsten omhoog die je wens kunnen saboteren of vertragen. Of die ervoor zorgen dat je negatief of somber wordt. Ik help je hier doorheen, zodat je blij op weg blijft en nog steeds blij bent als je de eindstreep haalt - waar die dan ook ligt.

En uiteraard help ik je met alle ervaring en expertise die ik in mijn rugzak heb. Bij elke stap denk ik met je mee en geef ik je praktische tips en adviezen.

Hieke van Hoogdalem,
DeVolle200.nl

De reden om aan het traject mee te doen, was om uit te zoeken hoe ik mijn bedrijf kon omvormen, zodat ik meer vrijheid kan genieten. Ik heb in no time superveel bereikt. Mijn eerste klant is binnen, en ik heb intussen ook nog veel bijgeleerd over mezelf. Zoals wat vrijheid is en – inzicht! – dat ik alle vrijheid die ik wil, al heb.

Wanneer ik vastliep in de ontwikkeling van mijn diensten, vaak doordat ik te moeilijk dacht, hielp Ellen me met scherpe vragen en inspirerende verhalen uit haar 20-jarige ondernemersbestaan weer op weg. Ellen is daarnaast ook intuïtief sterk ontwikkeld: inspirerend voor een starter op dat vlak. Doen waar je hart ligt en vooral een diep vertrouwen hebben dat het goedkomt, wat je in elke vezel van je lichaam voelt, brengt je heel ver. Daarvoor moet je dingen loslaten en dat kan eng zijn. Ook voor onbevreesde knopendoorhakkers zoals ik. In onze groep inspireren we elkaar daarbij. Dat voelt veilig, maar ook uitdagend.

12 x Courage Coaching

Tweemaal per maand doen we samen een Courage Call waarin je een-op-een door mij gecoacht wordt. Tijdens de call maak ik aantekeningen. Ik weet uit eigen ervaring dat het waardevol is om die terug te lezen. Zeker als je heel gefocust bent geweest. Daarom ontvang jij die aantekeningen na het gesprek per mail. Ook vormen die de basis voor de volgende call, zowel voor jou als voor mij. In de calls bespreken we je voortgang en vieren we je successen. Elk gesprek sluiten we af met een actielijst.

+ Online mastermind

Ervaringen delen in een groep: daar kan geen coaching tegenop. Daarom krijg je toegang tot een geheime Facebook-groep van mensen die ongeveer gelijk in CC zijn gestapt. Jullie volgen dus hetzelfde pad en ritme. Deze mastermindgroep bestaat uit maximaal zes mensen. Een goede basis om een vertrouwensband met de andere leden op te bouwen. Je kunt daar 24/7 vragen stellen en reacties geven op de vragen van anderen.

Tijdens CC kun je deelnemen aan een aantal gezamenlijke online sessies via Skype. De onderwerpen die we bespreken hangen af van de thema's die er bij jou en anderen naar boven komen. Bijvoorbeeld zichtbaarheid of vanuit vertrouwen durven verkopen. Elke online sessie zal een specifiek thema hebben, zodat we het goed kunnen uitdiepen.

Daarnaast kun je natuurlijk zelf masterminds organiseren met de andere deelnemers in de groep, over accountability bijvoorbeeld. In de Facebook-groep kun je daarvoor afspraken maken.

Wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Praktische details

Er start een nieuwe groep als er een groep is van 6 ondernemers met soortgelijke vragen. Neem contact op met mij om te vragen wanneer de volgende groep start, door een mail te sturen naar ellen@couragecamper.com

De investering voor dit programma is 1997 euro ex BTW.

Betalen in termijnen is mogelijk, je betaalt dan in 3 termijnen á 697 euro ex BTW.

Klik op onderstaande betaalbutton om in 1x te betalen.

Ja ik meld mij aan en betaal in 1 termijn!

Klik op onderstaande betaalbutton om in 3 termijnen te betalen.

Ja, ik meld mij aan en betaal in 3 termijnen!

Heb je nog een vraag?

Vul dan gerust dit formulier in. Ik beantwoord je vraag of neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken per telefoon.

Ik kijk er naar vooruit je te spreken!

*
*
*
Subscribe

newsletter

Recieve free Courage Camper inspiration